11 nov 2009, 0:23

Една сълза... 

  Poesía
523 0 2

Една сълза...

Гореща, чиста,

давеща душата...

Едно сърце...

Горещо, чисто,

живеещо за любовта...

Една душа,

разбита на хиляди парчета!

Една жена...

И краят на една тъга...

 

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??