Nov 11, 2009, 12:23 AM

Една сълза... 

  Poetry
526 0 2

Една сълза...

Гореща, чиста,

давеща душата...

Едно сърце...

Горещо, чисто,

живеещо за любовта...

Една душа,

разбита на хиляди парчета!

Една жена...

И краят на една тъга...

 

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??