Една вълна така ми заприлича
на вчерашната ти обида -
удари мостика и се изстича
със нова сила, за да се надига.
И ти така изливаш свойта злоба
връз мойта тъй завидна същност...
Умея да мразя, но не мога
да си позволя да бъда същата...
© Еуфория Todos los derechos reservados