1 ago 2013, 22:23  

Едно кратко стихотворение, вдъхновено от Йовкова творба 

  Poesía » Otra
566 0 0

И тя стои в колата със снага стопена,

от болестта на змията

и духом, и телом сломена.

Лежи настрана, в небето гледа момата,

сякаш горе ще съзре бялата лястовица свята.

                                        12.05.2013



Вдъхновено от „По жицата" - Йордан Йовков

© Алина Балканджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??