14 ago 2009, 21:43

Едно мнение 

  Poesía » Otra
457 0 5

  

 

                                               Едно мнение

 

 

                                            Съгласи се с мен -

                                         не трябва по поръчка

                                                         да стареем,

                                         нито пък човек да става нов.

                                         Заради други да отричаме

                                         своята единствена любов.

                                         Не трябва по поръчка

                                                           да се раждаме.

                                         Да се учим насила

                                                           да се радваме.

                                         Да загиваме, да откриваме

                                         истини, цветове и светове.

                                         Има навсякъде празници.

                                         С мечтите си някой все

                                                                  пие наздравици

                                         и някъде за нещо се вдига тост.

                                         Нека тогава всеки да има

                                         поне една, само своя, незабравима

                                                                            нощ.

 

                                                                              Wali./Виолета Томова/

                                                                          

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??