14 авг. 2009 г., 21:43

Едно мнение 

  Поэзия » Другая
458 0 5

  

 

                                               Едно мнение

 

 

                                            Съгласи се с мен -

                                         не трябва по поръчка

                                                         да стареем,

                                         нито пък човек да става нов.

                                         Заради други да отричаме

                                         своята единствена любов.

                                         Не трябва по поръчка

                                                           да се раждаме.

                                         Да се учим насила

                                                           да се радваме.

                                         Да загиваме, да откриваме

                                         истини, цветове и светове.

                                         Има навсякъде празници.

                                         С мечтите си някой все

                                                                  пие наздравици

                                         и някъде за нещо се вдига тост.

                                         Нека тогава всеки да има

                                         поне една, само своя, незабравима

                                                                            нощ.

 

                                                                              Wali./Виолета Томова/

                                                                          

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??