19 jun 2007, 0:41

Едно сърце 

  Poesía
831 0 1
Едно сърце си имам,
за тебе бие то сега.
Едно сърце си имам,
на теб дарявам го сега.
Едно сърце от камък беше,
сега по-нежно е от розов лист.
Едно сърце вчера за теб мълвеше,
едно сърце за тебе днес тъжеше,
едно сърце днес се моли, теб да види и усети.
Едно сърце, което стене "ПРОСТИ МИ".
Едно сърце, което вика "ОБАДИ СЕ".
Едно сърце, което нежно шепне
"ОБИЧАМ ТЕ, ЗА МЕН СИ ВСИЧКО ТИ".

© Валентин Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??