19.06.2007 г., 0:41 ч.

Едно сърце 

  Поезия
875 0 1
Едно сърце си имам,
за тебе бие то сега.
Едно сърце си имам,
на теб дарявам го сега.
Едно сърце от камък беше,
сега по-нежно е от розов лист.
Едно сърце вчера за теб мълвеше,
едно сърце за тебе днес тъжеше,
едно сърце днес се моли, теб да види и усети.
Едно сърце, което стене "ПРОСТИ МИ".
Едно сърце, което вика "ОБАДИ СЕ".
Едно сърце, което нежно шепне
"ОБИЧАМ ТЕ, ЗА МЕН СИ ВСИЧКО ТИ".

© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??