10 ene 2021, 23:35

Едно сърце разлика 

  Poesía » De amor
392 2 2

 

До юга остава още миг… 
Само още две мили
Само още две стъпки.

Само два сантиметра свободно падане.
Само два сантиметра летеж... 

 

Съединение
Отмъщение 
Изкупление
Или
Спасение? 

 

Да пробиеш дъното или небето 
Има точно едно сърце разлика! 

© Maria Radeva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??