10.01.2021 г., 23:35 ч.

Едно сърце разлика 

  Поезия » Любовна
390 2 2

 

До юга остава още миг… 
Само още две мили
Само още две стъпки.

Само два сантиметра свободно падане.
Само два сантиметра летеж... 

 

Съединение
Отмъщение 
Изкупление
Или
Спасение? 

 

Да пробиеш дъното или небето 
Има точно едно сърце разлика! 

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??