Jan 10, 2021, 11:35 PM

Едно сърце разлика 

  Poetry » Love
388 2 2

 

До юга остава още миг… 
Само още две мили
Само още две стъпки.

Само два сантиметра свободно падане.
Само два сантиметра летеж... 

 

Съединение
Отмъщение 
Изкупление
Или
Спасение? 

 

Да пробиеш дъното или небето 
Има точно едно сърце разлика! 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??