Колко ли голямо
е Сърцето,
та цялата мъка
на един живот събира?
Колко ли чисто
е Сърцето,
та радостта
от цял живот складира?
Колко ли здраво
е Сърцето,
да приюти и болката,
когато си обречен?
Колко ли силнo
е Сърцето,
да може,
да обича вечно........?
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados
Продължавай!