12 abr 2012, 9:34

Еднопосочност 

  Poesía » Otra
986 0 14

Всеки ден за всеки е подарък -
кехлибарено зърно от броеница.
Днес по-тъмен, утре - ярък -
наниз пъстър в огърлица.
Всеки ден е капчица кристална
от потока бурен на живота.
Всеки ден отминал е фатално,
безвъзвратно, във една посока.

 

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??