11 ago 2005, 1:59

Едва ли 

  Poesía
586 0 0
Ти целуна ли ме за сбогом,
някак не си го спомням,
случайно врата се отвори,
миг беше, после тя се затвори.
За толкова кратко бяхме голи.
Ти целуна ли ме за сбогом,
страннико, името ти не помня,
ти докосна ли ми душата,
едва ли, важни бяха телата...

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??