11.08.2005 г., 1:59 ч.

Едва ли 

  Поезия
580 0 0
Ти целуна ли ме за сбогом,
някак не си го спомням,
случайно врата се отвори,
миг беше, после тя се затвори.
За толкова кратко бяхме голи.
Ти целуна ли ме за сбогом,
страннико, името ти не помня,
ти докосна ли ми душата,
едва ли, важни бяха телата...

© И.Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??