16 sept 2007, 23:01

*** 

  Poesía
335 0 3
С бял воал ме зави омаята!
В бистър ручей ме попи главозамаята!
По средата на пътя ме изостави славата!
Да продължавам ли!?... не зная.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??