25 feb 2012, 10:24

* * * 

  Poesía » De amor
593 0 3

 

 

Обиждаше ме -

търпях...

раняваше гордостта ми -

мълчах...

без самочувствие до тебе -

вървях...

Сто пъти си тръгвах -

стоях...

На сън или наяве -

живях...

Любовта бе мираж -

разбрах...

Светло в очите ми блесна -

видях...

Ти беше само минало -

признах...

Да сложа край на съня -

закъснях...

живота си от отломки -

събрах...

и тръгнах по нова пътека -

без страх!

© Галина Карааргирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??