16 abr 2008, 8:57

Ефекти 

  Poesía » Otra
487 0 11
 

Пушенето убива!

Виното опива!

Кафето възбужда!

Истината от сън ни пробужда!

Работата стимулира!

Законът нивелира!....

Каква секира! Ха, кажете,

как човек да не се нервира!

 

 

© Анна Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??