16.04.2008 г., 8:57 ч.

Ефекти 

  Поезия » Друга
484 0 11
 

Пушенето убива!

Виното опива!

Кафето възбужда!

Истината от сън ни пробужда!

Работата стимулира!

Законът нивелира!....

Каква секира! Ха, кажете,

как човек да не се нервира!

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??