28 dic 2016, 7:50

Ефимерност 

  Poesía
338 0 3

 

Полуистинна дантела.
Листопад незакърпен.
Това са ми мечтите.
А твоите? Душички...
Искам да прегърна всичко
и - бебета, да пораснат

в снежинки.

Да не им е студено...

зимата в нас ще гори

в полудим...

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??