28.12.2016 г., 7:50 ч.

Ефимерност 

  Поезия
339 0 3

 

Полуистинна дантела.
Листопад незакърпен.
Това са ми мечтите.
А твоите? Душички...
Искам да прегърна всичко
и - бебета, да пораснат

в снежинки.

Да не им е студено...

зимата в нас ще гори

в полудим...

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??