21 sept 2023, 14:42

Ефирно 

  Poesía
101 0 0

С босоногия, радостен ритъм

отмина лятото като вълшебен танц.

С искрящи песъчинки сред вълните

и сладостна въздишка от любовен транс.

 

А лястовиците пикиращи на воля

по жиците редят се пак в шпалир,

с вятърът подгонил ги в простора

раздиплил песни в ширнатата  вис.

 

Кажи ми пак! Кажи, че ме обичаш!

Ефирът моли ме с целувка - мекота.

По устните дъждовни, капки стича

предвкусваният дъх на есента.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??