16 sept 2005, 18:14

Его_истично 

  Poesía
671 0 3
глас забулен в мрак
нощен вой
хиена или куче
напред със егото
стремеж за first
мерак
животът още
много ще ни учи
през злобните очи
се вижда злоба
уважението -
само митология
интрига трябва
иначе е скучно
в меда - лайно
не е прокоба
а идеология
поетичен порив
и се ражда "муньо"
до размахан гол
но виртуален...
дори звездите
трескаво се пулят
поета ил'човека
е скандален
овации сега
ма много...
много... още...
койт'не пляска
е кретен
овцете се броят
през есента
а егото се чеши
всеки ден

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??