26 feb 2021, 7:59

Его тристишие 

  Poesía » Formas orientales
410 1 0

Слънцето зад облаците съм аз,

клеясала с времето букса съм,

но ръждясал катинар... не съм!

© Гюрхан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??