2 may 2008, 10:16

Егоистично 

  Poesía
634 0 11
       Егоистично


Всеки ден нещо пропускам.
Губя нещо.
Пренареждам приоритети.
Забравям имена.
Май остарявам...
Или съм си самодостатъчна...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??