30 sept 2016, 7:40

Ех, Гергана ... 

  Poesía » De amor
487 0 1

Ех, Гергана... Гергана..!
Все така красива,
безмълвна и свенлива,
на резовския пристан ти стоиш,
гледаш и тихичко мълвиш,
за нашата любов.


В съня ти, тя пристига,
бяла, боса самодива,
ръка в ръка преплита,
сърцето ти полита,
тихо те повлича
към безбрежното море
и в любов и вярност 
ще те оплете.

Калина Петкова
29.09.2016

 

© Кали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??