10 sept 2019, 20:14

Ехо 

  Poesía » De amor
373 0 1

Ехо

 

Не ми пише,
не ми звъни,
не се интересува…
Сърцето ми кърви.

 

Дали плача ми чува
през сънните мъгли?
Дали само се преструва,
че скъп ѝ бях преди?

 

Не отговаря.
Не се сърдѝ!
Погледът ти се притваря…
Умри
          и
             забрави!

© Леденпламък Леденпламък Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??