Не ми пише,
не ми звъни,
не се интересува…
Сърцето ми кърви.
Дали плача ми чува
през сънните мъгли?
Дали само се преструва,
че скъп ѝ бях преди?
Не отговаря.
Не се сърдѝ!
Погледът ти се притваря…
Умри
и
забрави!
© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени