17 abr 2019, 0:34

Ехо, с мойто име 

  Poesía
530 2 13

Разпилей ме, като вишнев цвят,

разлудуван след нестихващ вятър.

Нека всеки цветен листопад,

бъде взрив, мечта насред полята!

 

Та земята жадно да цъфти,

със цвета на вишневи градини.

А с душата дълго да лети,

ехото от пролет с мойто име!

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??