17.04.2019 г., 0:34 ч.

Ехо, с мойто име 

  Поезия
524 2 13

Разпилей ме, като вишнев цвят,

разлудуван след нестихващ вятър.

Нека всеки цветен листопад,

бъде взрив, мечта насред полята!

 

Та земята жадно да цъфти,

със цвета на вишневи градини.

А с душата дълго да лети,

ехото от пролет с мойто име!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??