.
Ежедневие
Мрачни делници
и скучни недели.
Празен поглед
и пресъхнал глас.
Психарски мисли
и развинтена фантазия.
Инертни действия
и бeзcмислен диалог.
Несбъднати мечти
и сиви сънища.
Разбити чувства
и мъжка самота.
А времето невъзвратимо си лети
и всеки миг неповторим е.
.
© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados