22 mar 2008, 23:10

Ежедневно 

  Poesía » Otra
491 0 1

Сутрин се събуждам -

непокорна, дива,

усмихната, понякога щастлива...

И денят започва,

приветсвам го със поздрав,

а той завърта ме в живота,

показва ми го стар и нов...

И ежедневно срещам

хора най-различни

и сиви, а и цветни,

старици мъдри,

момиченца, по своему кокетни...

И аз живея - там, в деня,

безропотно обикновен,

а той минава,

донася интересни мигове

и спомени оставя...

И вечер... мисля си,

помахвам му за сбогом

и... мечтая си...

до болка -

поне веднъж да се повтори... 

© Ани Ракова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мечтай, но не да се повтори, а да продължи да те изненадва!
    Поздрав, Ани!
Propuestas
: ??:??