21 dic 2016, 21:09

Ежедневно разцъфтяване 

  Poesía » Verso libre
728 1 1

 

 

Повтарям си, че живота

не е само реалност,

че не е само приказка,

че е едно ежедневно разцъфтяване,

като някакво чудо без предрасъдъци.

И се наслаждавам безкрайно

на тази невинна топлина,

на тази светлина, получена като дар

още в първия дъх...

Между тялото и сърцето си,

между земята и небето,

между повърхността и вътрешността,

между материалното и духовното...

някъде там е изпълнена със смисъл - 

волята ми да мечтая всеки кръст

с любов да превръщам в любов.

 

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??