30 oct 2011, 12:37

Ежко Бешко 

  Poesía » Para niños
620 0 7

Ежко Бешко

 

Намерих таралеж

в копривата отвън.

Как да кръстя

аз тоз бодил!?

 

Боцка и се сърди,

няма и уста,

за да го нахраня

с моя морков,

останал от заранта.

 

Забодох на бодлите

и ябълка една.

Но къде е таз уста?

Бешко ще го кръстя

аз в таз творба!

© Мина Конарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??