30.10.2011 г., 12:37 ч.

Ежко Бешко 

  Поезия » За деца
619 0 7

Ежко Бешко

 

Намерих таралеж

в копривата отвън.

Как да кръстя

аз тоз бодил!?

 

Боцка и се сърди,

няма и уста,

за да го нахраня

с моя морков,

останал от заранта.

 

Забодох на бодлите

и ябълка една.

Но къде е таз уста?

Бешко ще го кръстя

аз в таз творба!

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??