21 nov 2010, 21:17

Екстаз 

  Poesía » Erótica
1565 0 11

Усещам те с кожата, 
палиш по нея огнища,
попивам те жадно - 
изпръхнала, суха земя.
Влага живителна в пепелни,
сиви стърнища,
приказно бяла, 
безплътно - омайна мъгла.
Обгръщаш ме меко, 
изронваш въздишки,
посяваш желания, 
наслада и страст.
Изпиваш дъха ми, 
светът е в затишие,
Апокалипсис, 
Светлина 
и Екстаз.


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??