8 may 2008, 19:59

"Екстаз" 

  Poesía » Erótica
764 0 0

Нежно мое глухарче.
Целият ми ден минава в мисли за теб.
Необузданите хормонални вълни, които ме обливат,
доближавайки се до мен.
Желанието, което ме обзема да почувствам плътта ти.
Искам ръцете ти нежно да се плъзгат

от вътрешната страна на бедрата ми.
Чувствам как леко езикът ти се движи по гърдите ми
и слиза по-надолу, и по-надолу.
Чувстам, че се отнасям в друг свят, изпълнен с възбуда.
Усещам как притреперваш,
как е набъбнал в мен.
Там сме двамата - в другия свят,

а телата ни - леко гъделичкани от пеперуди.
И ти ги усещаш, нали?
Те са с меки кадифени крилца.
Така чувствам и аз твоите ръце върху тялото си - меки и кадифени.
В очите ни има искри.
Искри, изразяващи толкова много чувства и мечти.
Тези две потни тела, жадни за любов, за милувки.
Толкова дълго чакали да усетят дъха на взаимността.

© Мартина илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??