ЕЛА...
Ела, Самота, прегърни ме,
ела, че самотен без тебе съм аз!
Ела и със нежност стопли ме,
ела, дай ми сила в този ми час!
Ела, че без тебе е скучно,
не зная какво да правя без теб!
Ела, не си тръгвай беззвучно,
ела и погали една мъжка душа в лед!
Ела бързо - чакам - нямам време,
ела, че си продадох времето аз!
Ела поне за пó кафе и цигара...
Ако не дойдеш, умрял ще съм аз!
. . .
Ivaylo Atanassov
25.05,2006 (05.38 h)
Senftenberg - Germany
© Ивайло Атанасов Todos los derechos reservados