Звезди на небосвода блестят,
рози пускат чуден аромат,
мечти за теб кат птици летят,
ала и на болка съм богат.
Защо изостави ме, кажи,
сал за теб мечтая аз
и душа за теб тъжи,
ела, че във сърце е мраз...
© Георги Todos los derechos reservados