29.04.2018 г., 9:27 ч.

Ела! 

  Поезия » Любовна
361 0 1

Звезди на небосвода блестят,

рози пускат чуден аромат,

мечти за теб кат птици летят,

ала и на болка съм богат.

 

Защо изостави ме, кажи,

сал за теб мечтая аз

и душа за теб тъжи,

ела, че във сърце е мраз...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??