30 jun 2019, 2:07

Ела 

  Poesía » De amor, Erótica
839 1 2

Ела сега във тази нощ велика 

Аз целият сега те призовавам, 

като крадец ела и ограби ме, 

в стаята ми целомъдрена. 

Защото знай – тази нощ е само за обичане,

за утре вечер – ще е твърде късно,

роден си, за да носиш щастие,

бъди ми тази нощ сонет!

Аз искам да ми бъдеш бедствие, 

да влезеш тихо – всичко да разбиеш,

ще бъде грях ако сега откажеш,

да ме оставиш да заспя светица. 

© Maria Radeva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??