30.06.2019 г., 2:07 ч.

Ела 

  Поезия » Любовна, Еротична
837 1 2

Ела сега във тази нощ велика 

Аз целият сега те призовавам, 

като крадец ела и ограби ме, 

в стаята ми целомъдрена. 

Защото знай – тази нощ е само за обичане,

за утре вечер – ще е твърде късно,

роден си, за да носиш щастие,

бъди ми тази нощ сонет!

Аз искам да ми бъдеш бедствие, 

да влезеш тихо – всичко да разбиеш,

ще бъде грях ако сега откажеш,

да ме оставиш да заспя светица. 

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??