5 sept 2006, 11:35

Ела 

  Poesía
535 0 2
Ела в дъждовна нощ една,
капчиците нежни с длан ще докоснем.
Ще погалим лунната вечер
с наште сетива.
Ела,студено е без теб сега
и побиват ме тръпки от самота.
Ела , нека бъдем двама,ръка за ръка.
Ела,щом сам си
и аз също съм сама.
Ще потърся за пореден път близоста ти:
оганя в мен не е изгаснал.
Запали го, по-силен направи го!
Ела, бездомна съм!
Покрива мой е небето синьо,
а стените - ветровете диви.
Ела...
Викам те, чакам те!
Тръпна и стена за нежност красива.
С прегръдка ще залича всички твои
предишни.
Ела, аз ще бъда първа и последна!

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??