24 jun 2007, 13:39

Eла 

  Poesía
1033 0 5
Ела 

Колко много те обичам 
и как жестоко ме боли.
Любовни стихчета през сълзи сричам
и моля се, върни се ти.

Ела, отново прегърни ме.
Ела, чуй моя вопъл във нощта.
Щастлив с усмивка озари ме
да почувствам пак аз любовта.

И радост ти бъди за мене,
и щастие, и сбъднати мечти.
Как тръгна си от мен без време
и сега безмилостно боли!

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??