Как искам ти да видиш самотата ми
ела с мен към тихия ми преход,
без теб се чувствам повече от сам
и твоето сърце ми е далеко.
Как искам да познаеш тишината ми
която ме спохожда вечер,
в която нямам право да умра
защото съм наказан аз без тебе!
Как искам да почувстваш любовта ми
и в моето сърце сама да влезнеш,
а не да те мечтая аз на сън
и с утрото отново да изчезнеш.
Как искам ти да бъдеш в живота ми
ела с мен към тихия ми преход,
без теб се чувствам повече от сам
сърцето ми на тебе е обречено!
© Enganada Enganada Todos los derechos reservados