12.12.2021 г., 15:20 ч.

Ела да видиш 

  Поезия » Любовна
490 1 0

Как искам ти да видиш самотата ми

ела с мен към тихия ми преход,

без теб се чувствам повече от сам

и твоето сърце ми е далеко.

 

Как искам да познаеш тишината ми

която ме спохожда вечер,

в която нямам право да умра

защото съм наказан аз без тебе!

 

Как искам да почувстваш любовта ми

и в моето сърце сама да влезнеш,

а не да те мечтая аз на сън

и с утрото отново да изчезнеш.

 

Как искам ти да бъдеш в живота ми

ела с мен към тихия ми преход,

без теб се чувствам повече от сам

сърцето ми на тебе е обречено!

 

 

© Enganada Enganada Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??