31 ago 2007, 19:05

Ела до мен 

  Poesía
930 0 8

 

Ела до мен и погледни ме във очите!!!
Желаеш в този огън да гориш, нали?
С дъха си докосни ме и не питай…
Ще съм за теб, каквато пожелаеш ти.

Ела до мен и потопи се във душата...
Отпий без свян от моята невинност...
Въздишка кратка да отекне в тишината.
Мигът щастлив да се превърне във взаимност.

Ела до мен, не се страхувай да обичаш.
Подай ръка, сърцето си ти давам.
Задръж го и със нежност го обкичвай.
За мен не знам, но то го заслужава.

Пожар гори, във него две искри сме -
изчезваме, за да се появим отново.
Дали подвластни сме?!? Та ние сме зависими -
изгубени сме, щом угасне огъня.



 

 

© Яница Ботева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??