" Какъв си льохман - тюхка се жена ми -
как точно тебе пък намерих, как?!..."
Е, как?...Съдбата просто запозна ни...
Гърнето търсеше си похлупак!...
И трябва ли да ти напомням , скъпа,
по мен лепяхте се – мухи на мед!...
Със цайсите... и разкопчан до пъпа...
със ВЕФ в ръката!...Хубавец напет!...
Във ВУЗ-а никакви проблеми нямах:
„Жени и вино!... Вино и жени!...”
Да знаеш – късметлийка си голяма,
защото ти със мен се уреди!...
Говоря, не защото ми отърва,
а обективно... От мадами куп,
при мен да се класираш първа,
готова бе да минеш и през труп!
Заслужи ме и тридесет години
ти във натура имаш ме, нали?
Не струвам вече?... Ми, смени ме!
Ще кажа философски: „Сé ла ви!..."
Макар, че рекламации се правят
единствено на касата, жена!...
Ела до мен!... И зло да ни забрави!
В нас има още много топлина!...
© Роберт Todos los derechos reservados
Хубав ден ти желая!...