Ела, моме,
да те пипна,
че във мене
нещо рипна
и играе ли,
играе...
Докога ли?
Дявол знае...
Дрешките
си ти хвърли,
брой до 10
и зажми...
В тебе
ще се скрия аз
и търси ме
един час...
Хубава е
таз игра,
жми пред
пустата тъга,
толкоз много
не мисли,
че животът
си върви...
И щом вземе
ме смъртта,
няма аз
да мога
да те пипна,
нито то да рипне...
Ела, моме, да те пипна...
© Росен Яворов Todos los derechos reservados