5.01.2008 г., 15:16 ч.

Ела, моме... 

  Поезия » Хумористична
1495 0 27

Ела, моме,

да те пипна,

че във мене

нещо рипна

и играе ли,

играе...

Докога ли?

Дявол знае...

Дрешките

си ти хвърли,

брой до 10

и зажми...

В тебе

ще се скрия аз

и търси ме

един час...

Хубава е

таз игра,

жми пред

пустата тъга,

толкоз много

не мисли,

че животът

си върви...

И щом вземе

ме смъртта,

няма аз

да мога

да те пипна,

нито то да рипне...

Ела, моме, да те пипна...

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??